BIT online BIT online
BIT online
marketing
BusTicket4.me
vijesti

Optika do kuće
29. mar 2012.
 Ekipe Crnogorskog Telekoma do sada su omogućile stanarima 90-ak ulaza u podgoričkim naseljima Bloku V, VI i IX pristup optičkom prenosu podataka, koji je osnova za najsavremenije telekomunikacione servise. Implementacija optičke tehnologije je u poodmakloj fazi i na Starom Aerodromu gdje je optika dostupna stanarima u 40-ak ulaza, kao i u zonama preko puta Delte (Čelebić City) i na Tuškom putu.
 
U Podgorici su, takođe, nedavno počeli radovi na implementaciji optike u dijelu grada oko Sportskog centra i oko Gintaša. Na Primorju su trenutno najobimniji radovi na povezivanju objekata na optičku infrastrukturu u kotorskim naseljima Rakite i Dobrota. Optika do kuće (fiber to the home) omogućava izuzetno velike brzine prenosa, zbog čega je u svijetu često nazivaju i „infrastrukturom budućnosti“. 
 
Optička infrastruktura omogućava korisnicima pristup najsavremenijim broadband servisima (veće brzine pristupa internetu - do 45 Mbps download i 2 Mbps upload, korišćenje sadržaja za koje je potreban veći kapacitet mreže, poput TV visoke definicije –HD na više tv aparata u kući...), kao i  još veću stabilizaciju kvaliteta usluga.
 
Trenutno su za korisnike Crnogorskog Telekoma u ponudi nekolika paketa za fizička lica (sa brzinom do 40 Mbps), kao i za biznis korisnike (sa brzinom do 45 Mbps), po vrlo pristupačnim cijenama. 
 
Korisnici se, takođe, mogu odlučiti za jedan od Extra Trio Optika  paketa i uživati u vrhunskom kvalitetu voice, internet i TV usluge za jednu pretpatu. Svi novi internet, TV i Trio korisnici su oslobođeni inicijalnih troškova (plaćanja opreme i instalacije).
Čikom - informatički inženjering

Ubuntu zajednice Crne Gore
marketing
Dostava hrane iz podgoričkih restorana - online naručivanje
marketing
 
   
All rights reserved | © copyright 2004 - 2011 | Powered by InfoBit