TiramISu ERP - Poslovno informacioni sistem
ICT magazin BIT
srijeda, 24. april 2024. - 20:46
Kompanija m:tel najavljuje najnovije Samsung telefone

Kompanija m:tel najavljuje najnovije Samsung telefone

03. apr 2015.
mobilni

Kompanija m:tel najavljuje najnovije Samsung telefone

 Zvijezda najvećeg GSM Kongresa u svijetu ove godine je definitivno bio Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 edge, a uskoro će se naći u ponudi u svim poslovnicama Kompanije m:tel.  Novi Samsung telefoni nude korisnicima prefinjeno iskustvo inoviranjem osnovnih funkcija za svakodnevnu upotrebu.

 
Telefoni se već od juče mogu rezervisati u poslovnicama m:tel-a, putem Korisničkog servisa besplatnim pozivom na broj 1600 i  putem korporativne Facebook stranice Mtel Imate Prijatelje u inbox-u. U kompaniji m:tel obećavaju da će telefoni biti u prodaji krajem mjeseca, a biće po konkurentnim cijenama dostupni u svim postpaid paketima.
 
Pažljivo izrađeni od metala i stakla, Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge telefoni predstavljaju spoj praktičnog dizajna i moćnih funkcija. Stakleno tijelo, izrađeno je od najotpornijeg stakla do danas, Corning® Gorilla Glass® 4. Modeli imaju Quad HD Super AMOLED ekran veličine 5.1 inča, rezolucije 2560 x 1440 piksela. Brojna testiranja pokazala su da ovi uređaji imaju najjasnije boje od svih smartfona ili tableta na tržištu, najmanje odbljeska pri jakom svjetlu i najbolji kontrast.
 
Samsung S6, kao i Samsung S6 Edge imaju ugrađeno bežično punjenje, pa samim tim pružaju pogodnosti punjenja baterije bez potrebe za priključkom ili kablom. Kada korisniku ponestane baterije, jednostavno može da se prebaci na Ultra Power Saving Mode koji omogućava da obavlja pozive i šalje poruke, čak iako je baterija u tom trenutku samo 10%.
 
Najfinija kamera ikada ugrađena u Samsung telefone do sada pruža fantastično iskustvo korisniku.. Auto HDR u realnom vremenu, f/1.9 otvor za bolje rezultate u uslovima slabog osvjetljenja, kao i  optički stabilizator učiniće da svaka fotografija izgleda jednostavno briljantno. Prednja kamera od 5 Mpix i zadnja kamera od 16 Mpix spremne su za najzahtjevnije zadatke, bilo da slikate selfie ili objekte u pokretu. Dodatno, prednja kamera ima širokougaona sočiva od 120° i omogućiće da snimite što jasnije fotografije. A sve je to dostupno jednostavnim duplim dodirom na početno dugme na ekranu.
 
Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.


 

izvor: www.mtel.me

TehnoPlus - Crna Gora

na testu

  • image

    Logitech Revue

  • image

    Apacer M822

Moj dan na Internetu

Kolumne

image
Branimir Bukilić:
Informacioni sistem – podrška upravljanju
image
Milica Daković:
KAKO MJERITI ICT?
image
Slobodan Trifković:
Zloupotreba autorskog djela od strane samog autora