TiramISu ERP - Poslovno informacioni sistem
ICT magazin BIT
četvrtak, 25. april 2024. - 14:46
Samsung Galaxy  S5 poklonjen 100.000 - tom fanu na Facebook stranici

Samsung Galaxy S5 poklonjen 100.000 - tom fanu na Facebook stranici

18. sep 2014.
mobilni

Samsung Galaxy S5 poklonjen 100.000 - tom fanu na Facebook stranici

Kompanija m:tel je prepoznala popularnost i značaj društvenih mreža u životu savremenog čovjeka i posebnu pažnju već nekoliko godina poklanja svakodnevnoj komunikaciji sa fanovima putem korporativne stranice Mtel Imate Prijatelje. Redovno ažuriranje svih kompanijskih novosti i online dostupnost svakom fanu, kao i otvorenost za svaki komentar i pitanje su načini dvosmjerne i direktne komunikacije koju m:tel koristi sa korisnicima i onima koji to žele postati. To je sigurno razlog da preko 100.000 korisnika lajkuje korporativnu stranicu Kompanije m:tel.

Kompanija m:tel svoju stratešku orjentisanost bazira na mobilnom internetu i razvoju aplikacija, a u ovom trenutku bilježi preko 100.000 fanova na Facebook-u. Jubilarni 100.000 prijatelj Marija Suđecki iz Podgorice nagrađena je android telefonom najviše klase Samsung Galaxy S5. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnica je rekla da od skoro koristi mrežu Kompanije m:tel i između ostalog istakla: Vrlo brzo nakon kupovine prepaid kartice zainteresovala sam se za sve povoljnosti koje nudite i odlučila da lajkujem Fun stranicu Mtel Imate Prijatelje, na kojoj mogu naći sve informacije o ponudi. Hvala što ste mi ostvarili san da koristim Samsung S5 telefon, i budite uvjereni da ću uvijek koristiti vašu mrežu i preporučiti je svim prijateljima. 

Putem mobilnog telefona korisnicima m:tel-a na dlanu su: najsvježije informacije, uputstva, savjeti, preporuke i servisi putem jedinstvene korporativne aplikacije m:go, Facebook stranice Mtel Imate prijatelje, web site-a www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

izvor:

TehnoPlus - Crna Gora

na testu

  • image

    Logitech Revue

  • image

    Apacer M822

Moj dan na Internetu

Kolumne

image
Branimir Bukilić:
Informacioni sistem – podrška upravljanju
image
Milica Daković:
KAKO MJERITI ICT?
image
Slobodan Trifković:
Zloupotreba autorskog djela od strane samog autora