TiramISu ERP - Poslovno informacioni sistem
ICT magazin BIT
petak, 19. april 2024. - 12:18
Aplikacija Montenegro Talking obogaćena novim sadržajima

Aplikacija Montenegro Talking obogaćena novim sadržajima

06. avg 2014.
mobilni

Aplikacija Montenegro Talking obogaćena novim sadržajima

Besplatna aplikacija „Montenegro Talking“ na jednostavan, brz, edukativan i zabavan način, korisnike vodi na mnogo najznačajnijih turističkih lokacija Crne Gore i donosi potpuno novu percepciju ponude, njenih gradova, istorijskih i kulturnih znamenitosti. Od skoro je u ponudi ove aplikacije i adresar većine turističkih objekata, hotela, restorana, kafića, klubova...

 
Ono što će obradovati sve korisnike aplikacije, a koji su još i ljubitelji fotografije, jeste mogućnost učešća u konkursu “Mtel Postcard”.  Uslovi učešća u nagradnom konkursu su objavljeni na stranici Mtel Imate Prijatelje na Facebooku. Nagradna igra počinje sjutra i trajaće do 20. avgusta.
 
Za učešće u nagradnom konkursu korisnici preko svog Facebook naloga šalju fotografiju na temu “Mtel Postcard“, koja ilustruje najzanimljivije momente svakodnevice ili odmora u Crnoj Gori. Potrebno je da učesnik konkursa fotografiju podijeli sa svojim prijateljima na Facebooku putem aplikacije Montenegro Talking i prikupi što više lajkova. Na tabu "MTEL POSTCARD" u okviru aplikacije Montenegro Talking se nalazi znak plus u kružiću pri dnu ekrana gdje je i MENI za slanje fotografija. Odmah po odobravanju od strane administratora fotografija će biti objavljena na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje i na aplikaciji Montenegro Talking. Od tri fotografije koje sakupe najviše Facebook lajkova komisija će odabrati najbolje.
 
Organizator će svakog dana (za prethodni dan) trajanja konkursa proglasiti pobjedničku fotografiju, koju će izabrati komisija, i dodijeliti nagradu  Hello Net prepaid paket, koji korisnicima omogućava da neograničeno surfuju, komuniciraju na društvenim mrežama i opušteno koriste Internet kako im najviše odgovara.
 
Iz kompanije m:tel i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore pozivaju korisnike da preuzmu aplikaciju Montenegro Talking sa zvaničnog Google Play  marketa i uzmu učešće u nagradnom foto konkursu.  Uz ovu aplikaciju će na zabavan i do sada neviđen način upoznati Crnu Goru svi korisnici, koji možda nijesu upoznali sve ljepote i istorijski značaj predivnih crnogorskih lokaliteta, kao i svi turisti romeri, koji su nam uvijek dragi gosti.

izvor:

TehnoPlus - Crna Gora

na testu

  • image

    Logitech Revue

  • image

    Apacer M822

Moj dan na Internetu

Kolumne

image
Branimir Bukilić:
Informacioni sistem – podrška upravljanju
image
Milica Daković:
KAKO MJERITI ICT?
image
Slobodan Trifković:
Zloupotreba autorskog djela od strane samog autora